Minecraft - Eroarea "Java Virtual Machine Launcher" - Rezolvare Problemă




   Multora dintre voi, banuiesc ca nu va merge Minecraft-ul, asa ca m-am gandit sa fac un tutorial pentru rezolvarea acestei probleme. Banuiesc, ca multora dintre voi, cand deschideti Minecraft-ul, va apare o imagine asemanatoare ca asta: 
   1. Apasati pe butonul ACESTA , in scurt timp o sa va apara o descarcare numita chromeinstall-7u25.exe ( la voi s-ar putea sa fie mai noi versiunile )
   2. Dati click pe descarcare, si o sa va apara notificarea Open File - Security Warning, si dati click pe Run.
   3. O sa va apara o fereastra numita Java Setup - Welcome ( programul esential pentru jucarea Minecraft-ului ), si dati click pe Install.
   4. Asteptati o clipa, dupa care va va aparea o fereastra numita Java Setup, debifati casutele ( asta doar daca nu doriti sa va instalati Toolbar Ask sau daca vreti ca Ask sa va fie motor de cautare pe Internet Explorer ) si dati click pe Next >, asteptati ( s-ar putea sa dureze ceva timp, dar asteptati ), dupa care, dati click pe Close [ imediat cum ati dat pe Close, o sa va apara o pagina noua ( s-ar putea pe Internet Explorer ) , si sa nu va speriati crezand ca este un SpyWare ( program care va spioneaza calculatorul ) si inchideti-o ]



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu