Deltarune

   In acest scurt tutorial va voi arata cum sa instalati jocul Re-Volt, un joc foarte minunat al copilariei mele care contine curse intre masinute de jucarie. Am decis sa postez acest tutorial deoarece in verisunile mai noi ale sistemelor de operare nu se poate deschide jocul, decat cu o comanda.
   1. Pentru inceput, puteti da click pe ACEST link, pentru a incepe descarcarea jocului.
   2. Dupa ce descarcarea a luat sfarsit, o puteti deschide cu un simplu click, urmat de "Run".
   3. Va aparea o fereastra numita "SURVEY_PROGRAM". Dati pe "I Agree", bifati, dupa nevoi, casutele ("Start Menu Shortcuts", daca doriti ca jocul sa va apara in Start Menu, iar "Desktop shortcut", daca vreti ca jocul sa va apara si pe Desktop). Eu am bifat toate casutele. Apoi, pentru a continua, apasati pe butonul "Next >". In cazul in care doriti ca locatia fisierului sa fie alta decat cea prestabilita, apasati pe butonul "Browse..." si selectati locul potrivit dumneavoastra, apoi dati pe "Install". Va dura putin, iar dupa finalizarea instalarii, apasati pe "Next >"
   4. Daca preferati sa va jucati imediat dupa instalari, mentineti bifata casuta "Start SURVEY_PROGRAM", iar daca vreti mai tarziu sau doar ati facut-o de dragul instalarii, debifati casuta. Tutorialul acesta se termina prin apasarea butonului "Finish".
   5*. Daca, din intamplare, aveti nevoie sa comutati ecranul de pe modul Full Screen la modul Windowed Screen, puteti apasa pe F4. Distractie placuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu